Si sou un empresari acollit al règim de mòduls, quan efectueu la declaració de l’IRPF del 2020 recordeu que, amb l’objectiu de pal·liar els efectes de la covid-19:

  • Podreu aplicar una reducció sobre el rendiment net de la vostra activitat del 20 % (el 35 % per a activitats vinculades al sector turístic, l’hostaleria i el comerç), en lloc del 5 % que era aplicable altres anys.
  • I, d’altra banda, no haureu de computar com a dies d’activitat aquells en què no vau poder desenvolupar la vostra activitat l’any passat.

A aquest efecte, Hisenda ha aclarit que els dies no computables el 2020 són, el primer semestre de 2020, els dies de l’estat d’alarma (des del 14 de març al 20 de juny: 99 dies), i el segon semestre de 2020, els dies en què l’activitat s’hagi vist suspesa per les mesures adoptades per l’administració (els dies que us hagin obligat a tancar). I, a més, tots els dies en què, malgrat haver pogut obrir, el negoci hagi estat tancat, sense incloure les vacances i els descansos setmanals. Per exemple, si vau haver de tancar el negoci perquè, tot i que les mesures del moment permetien que obríssiu, les restriccions horàries o d’aforament no ho feien rendible.

Els nostres professionals us assessoraran a l’hora de fer la declaració de l’IRPF i aplicaran totes les reduccions aprovades per a pal·liar els efectes de la covid-19.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

aceptar